Modele case cu etaj si mansarda

Modele case cu etaj si mansarda

In fine, Al treilea exemplu este o Casa in Stil American, din lemn, PE trei nivele si o suprafata de 245 de metri patrati. Primul nivel este un spatiu deschis, rezervat garajelor si spatiilor de depozitare, Dar cu posibilitatea utilizarii vente en diferite Alte scopuri Care se pliaza PE nevoile proprietarului. Primul nivel este flancat de doua verande spatioase, pentru Momente Complete de relaxare, accesibile DIN camerele de Zi amplasate PE o parte a planului. Un dortoir ou inchide un PE cealalta parte. La mansarda, spatiul de odihna este completat de Alte doua dortoirs, alaturi de o Sala pentru activitati relaxante si de socializare. Tags: cas Cu etaj si mansardacase PE trei niveleProiecte de case cu etaj si mansarda surSe: Proiectetip.ro, Proiecte-case-online.ro, Homeplans.com “proiect Casa Larisa”. Acest proiect de Casa Tip propune un imobil alcatuit DIN doua locuinte cuplate, identice ca alcatuire Dar dispuse in oglinda fata de un… Amplasata intr-o Zona déprécisionara, Cu Privelisti spre piscurile Montane, aceasta Casa de vacanta poate satisface necesitatile unei familii cu Doi sau trei COPI… Al doilea Model vine cu o suprafata Utila de 248 de metri patrati. Este o Casa compacta, care permite aménajarea in regim de duplex, dupa cum se vede si DIN imagini.

O Felie din aceasta Casa spatioasa Vine la parter cu spatiile de Zi deschise si conectate la Exterior si un dortoirs in coltul opus al planului. Primul etaj concentreaza spatiile de odihna, Cu trei dortoirs, cel principal avand baie proprie. Sus, la mansarda, se afla Alte doua dortoirs, Dar Si o Camera rezervata activitatilor Recreative, asa cum ne-am obisnuit. Arhitectura casei este traditionala Romaneasca. Proiectul contine Arhitectura, intalatiile, rezistenta si se visage pot modificari. … Prima Casa aleasa vigne intr-un design modern si o suprafata Utila de 286 de metri patrati. Este o locuinta Care atrage prin designul sau semi-circulaire, Cu numeroase suprafete vitrate si spatii exterioare la etaje. La parter, un living si o Sala de m. concentreaza majoritatea spatiului, extins in afara printr-o Terasa de 35 de metri patrati.

Bucataria ocupa o incapere separata, secondata de o camara si o Camera TEHNICA, in vreme ce in celalalt Colt mai linistit al nivelului se afla un dortoirs. PE primul nivel se afla trei dortoirs spatioase, doua dintre ele cu dressing propriu, fiecare cu acces Exterior, fie PE Terasa, fie PE balcoane. Ultimul nivel, cel de la mansarda, este dédito spatiilor de recreere, Dar Camera de acolo, Cu baie proprie, poate prelua orice Alt ROL.